Emmaljunga Super Nitro -14

Vagnen med sittdelen
 
Vagnen med liggdelen
 
Skötväskan
 
Sedan har vi även lite extra tillval som åkpåse, footsackar, parasoll osv. Är hittills jättenöjd med denna vagn! Får se om jag säger samma då bebis kommer :)
 

Rensat.

Nytt liv och gammal blogg! Jag har nu gått igenom alla år som gått och äntligen tagit mig i kragen och raderat det gamla. Sparat undan de bilder och minnen från förr på annat sätt än här i bloggen.
Snart ska även en ny design komma krypandes in. Men ska först och främst komma in i bloggandet igen.
 
Känns skönt att nu kunna blicka framåt...

Idag har det inte hänt mycket här hemma. Ska snart ta mig an att göra en ugnspannkaka som ska avnjutas med svärmors underbara blåbärssylt :)

Igår var vi på förlossningen och fick kika runt lite, det var både spännande och läskigt på samma gång! Jag längtar så himla mycket nu efter vår lilla bebis så det är galet och jag hoppades typ att vattnet skulle gå redan då vi var där så vi kunde få det överstökat ;)

Erik kommer hem till 18 så tänkte jag skulle försöka ta ett krafttag med maten om ungefär 45 minuter... Wish me luck!

Ny blogg eller inte?

Jag startade en ny blogg, men kändes inte speciellt bekvämt med det nya namnet eller design osv.
Reslutatet blev att jag inte skrev något alls och hade två bloggar öppna en för att länka till den nya och en för att skriva... Så nu sitter jag här igen, tagit bort den nya domänen och funderar skarpt på att skaffa en ny. Men då måste jag komma på en ny design och ett nytt namn på bloggen...
 
För att mätta några hungriga som chansar att gå in här då och då, så händer det rätt stora saker nu!
 
-Jag och Erik ska bli föräldrar om ca 3 veckor till en pojke.
 
-Vi går i husbyggartankar har tagit fram en enormt fin planlösning på en enplansvilla med 4 rum och kök och väntar på prisuppgifter från hustillverkaren.
 
 

RSS 2.0